Onze omgeving

De Nassaustraat, rechtstreeks in de richting van de Zuiderspoorflat. Eind 1980, toen ondergetekende zijn appartement op de 10e verdieping huurde in de Zuiderspoorflat, was al rekening gehouden met de ligging en richting van deze straat.

Een nieuwe religie. Een soort moderne altaren waar regelmatig geofferd dient te worden aan allerlei  bestuursgoden. Wee uw gebeente! Heerlijk, net als vroeger. Al weer een vooruitgang.

En ook weer tekenen van het gezonde boerenverstand. Mocht u gehandicapt zijn of heeft u de kinderwagen bij u, dan graag naar de overkant, dit alles ten dienste van de Diftargod. 

Hieronder. Het einde van de Nassaustraat. Hier had oorspronkelijk de toegangsweg moeten komen richting Zuiderspoorflat, dat was in 1980 de bedoeling. Het resultaat is in 2017 is anders geworden. Wel leuk, maar te duur en te klein, overeenkomstig de huidige markttrend, te veel geld voor te weinig comfort en te weinig ruimte. Vergeleken met 1980, Zuiderspoorflat, is een bepaald soort huisvesting er echt niet op vooruit gegaan en dit allemaal in naam van de rendement jagers, de projectontwikkelaars. 

Omgeving

Omgeving